17-08-07

engelenkast...

Een engeltjeskast… Daar droomde ik al een hele tijd van…Ik hoor jullie denken : Wat is dat in godsnaam??Wel: heel gewoon : een kast waar ik al mijn engeltjes kan in verzamelenIn onze woonkamer hebben we nog twee van die hele oude schouwen staan ( in zo koud zwart marmer brrr)Ik had al eens gezegd tegen mijn ventje dat het wel leuk zou zijn die ene schouw te veranderen in een zelfgemaakte kast, zodanig dat dat lelijk zwart weg zou zijn.Na een paar maanden nagedacht te hebben, is mijn pieteko dit weekend begonnen aan ‘de kast’!Samen gingen we het nodige hout halen ( om later nog te schilderen ), en lieten dit al op maat zagen.Dus we dachten deze klus zal vlug geklaard zijn, want we hadden maar ons eigen gemaakt plannetje te volgen.Maar natuurlijk waren we weer even vergeten dat we in een oud huis wonen. Alles loopt hier werkelijk enorm scheef! Zo is er een hoogte verschil in de woonkamer van meer dan 10 cm! ( dit van aan de voorgevel naar de achtergevel gezien ). Op het wegstoppen van de schouw zat dus ook een serieus verschil ( ongeveer 3 cm… ), dus  dit bracht extra zaag en paswerk met zich mee…Maar…….. het resultaat mag er zijn!We zijn uiterst tevreden over onze engelenkast!!En weet je wat??? Als ik er naar kijk, voel ik mij heel goed beschermd door al die lieve engetjes die naar me kijken!  a
a1
         a2

16:35 Gepost door suikerbossie in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Prachtig is het geworden Suikerbossie
Ik wens je meteen ook een heel fijn weekend met je gezin
Groetejs Ninne

Gepost door: Ninne | 18-08-07

mooi! Waar blijven jullie het toch uithalen!Ik ben benieuwd wat de volgende aanpassing zal zijn!hahaha.
Het moet gezegd :het is héél geslaagd.

Gepost door: magda | 18-08-07

Hello Het zie er wel echt mooi gedaan uit, je engeltjes stralen, dat is toch altijd handig he als ge een handige Harry bij de hand hebt hier is dat ook zo hij is de man voor alle werk maar niet om te kuisen.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 19-08-07

Goeie avond,
Ik kom hier even langs om te zeggen dat ik terug in Belgie ben.
Onze reis was geweldig.
Als u alles over onze reis wilt weten kom dan deze week af en toe eens op mijn blog piepen zodanig dat je mijn reisverslagjes niet moet missen.
Intussen zal ik hier ook nog wat bij lezen.Als het me vandaag niet lukt dan kom ik morgen en overmorgen wel bij lezen.
Nog een fijne avond.
Groetjes

Gepost door: Angélique | 19-08-07

;-) Intussen heb ik jouw vorige postjes gelezen.
Mooi konijntje en die engelenkast vind ik prachtig.
Jammer hè dat er in de oude huizen altijd scheve muren inzitten.
Wij hadden dit ook eens voor bij het plakken van papier en plots zagen we dat er aan de ene kant 2 cm meer papier was dan aan de ander kant en toch hadden we boord aan boord gelegd.
Maar jullie resultaat mag gezien worden hoor.

Gepost door: Angélique | 19-08-07

toppie nou die engele kast ziet er echt mooi uit,wat mensen handen af en toe kunnen maken groetjes arie

Gepost door: toppie{arie} | 20-08-07

De commentaren zijn gesloten.