27-11-07

stom stom stom!!!!

ik ben gisteren superstom geweest!

Gistermiddag had ik een afspraakje met tante Nini in Brugge. We genoten van een lekker slaatje, en de koffie hebben we genomen bij Emilie op haar kot.

We hadden een superlekkere taart gekocht en samen met de studenten ( Elsjeuh en Kim waren ook afgekomen ) hebben nog wat gezellig zitten kletsen. Omdat Emilie om 16.00 u terug les had, trokken wij dan nog eens richting centrum.

Wat een drukte daar al in Brugge! Enfin, we hebben nog genoten en reden rond 17.30 u terug huiswaarts.

Ik was goed aan het rijden, toen ik plots opmerkte dat mijn benzinemeter helemaal in rood stond! Gelukkig was het benzinestation van Mannekesvere op 5 km gelegen.

Ik vlug afgereden, getankt, betaald en terug weggereden.

tanken

Ik was zo aan het denken dat de diesel toch wel enorm duur was : 1.49 / liter - tot mijne euroknikker viel: ik had benzine getankt ipv van diesel.

Uit pure gewoonte om benzine te tanken aan mijn Ka'tje, heb ik eigenlijk op 'automatische piloot' terug benzine getankt...Nonde...Gelukkig had ik nog de snelle reflex om de auto aan de kant te rijden... Wat een avontuur! Het is niet zo leuk hoor! Ik stond juist stil op de brug boven de Ijzer, de camions zoeften voorbij, ik bleef wel niet in m'n auto zitten, en stapte uit tot over de reling...belde dan m'n pieteko, die op zijn beurt  onze garage verwittigde. Gelukkig kon die man mijn auto komen ophalen... En gelukkig maar is er verder niks aan mijn auto, gewoon de 20 euro ( gelukkig tankte ik niet vol! ) uit de tank halen, en blijkbaar is alles dan OK.

Ik heb helemaal niet vlmug schrik, maar gisteravond vond ik maar griezelig...

Het was pikdonker ( op dat stuk autostrade is geen enkel licht ), je ziet gewoon de lichten van de vrachtwagens op je afkomen, je ziet ze voorbijsteken, je voelt ze enorm trillen ( zeker op die brug ), en dan had ik schrik dat er ééntje in de berm zou terecht komen... met alel gevolgen van dien...

Enfin, ik ben er goed van afgekomen en ik ben zeker dat ik in het vervolg twee tot driemaal zal kijken of wel de juiste brandstof in de tank doe!

Ik wens jullie allen een heel fijne dag! Lieve groeten!

 

goeiemorgen

09:15 Gepost door suikerbossie in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

oei oei ik dacht dat dat niet kon , iets met de opening van de tank , dat je daar niet inkon!
oei oei oei ik ga moeten opletten want ik heb jaren met benzine gereden en nu schakel ik over naar diesel
opletten geblazen
een geluk dat je er zo snel aan dacht anders zou je wagentje naar de sjamfatoeter zijn
allé nen hele fijne dag nog

Gepost door: callemie | 27-11-07

Heyhey.....
Dit verhaaltje ken ik, doordat ik iemand een keer van het opletten heb gehouden en aan het kletsen was, heeft diegene verkeerd getankt, idd ook benzine ipv diesel.....hahahaha......

Gelukkig dat je zo'n super reflex had....
Dat het allemaal nu maar opgelost is?
Fijne dag, liefs

Gepost door: Suus | 27-11-07

goed dat je zo rap was hopelijk is alles nu in orde ja lees ik

Gepost door: frank | 27-11-07

Amai, je hart zal wel even hebben stilgestaan.

Gepost door: els | 27-11-07

De commentaren zijn gesloten.