19-02-08

Goeiemorgen dinsdag!

Tja, alwéér dinsdag...

Het is rustig, dus kom ik even in blogland. We hebben een mooi weekend achter de rug.. Je denkt nu waarschijnlijk waarom komt die nu nog af met het weekend ? Awel, gewoon omdat het leuk was.... Neen, we zijn nergens geweest, gewoon thuis... pieteko heeft verder gewerkt aan de afbraak van het oude kippenhok en ik? na de strijk heb ik eindelijk!! na méér dan een jaar mij geamuseerd in mijn pottenkotje... EINDELIJK heb ik de klei nog eens gevoeld! Tsjonge, dat deed deugd!! Niet alleen het voelen van de klei, maar m'n hoofd zit vol ideeen die ik nu wil uitwerken!

Ik denk dat ik vorige week een goeie beslissing heb genomen : mijn kantoor is nu op zaterdagvoormiddag niet meer open. Ik werk enkel nog op afspraak.... Ik heb dus de voormiddag tijd om alle strijk te verwerken, en zo krijg ik de namiddag 'vrij'... En mijn kantoorwerk... tja, daar heb ik sedert begin februari op vrijdag een werkstudent in dienst... een vaste job voor haar en voor mij een pak verlichting op kantoor... Zij studeert nog en volgt vier dagen per week les, en de andere  dag kan zij officieel werken... Volgend jaar volgt zij een specialisatie voor de branche en verder zien we wel hoe alles evolueert op mijn kantoor... Ik hoop dat alles nu in z'n plooien valt en dat we aan een positieve toekomst mogen verder bouwen....

Dus hoop ik - enfin, ik zal .. - de zaterdag wel in mijn ateliertje te vinden zijn...

Vandaag, ga ik na een klantbezoek aan de kust - nog even wandelen aan zee... ( op dokters'bevel' moet ik bewegen, vandaar.. ) Het zal ongetwijfeld deugd doen!

Ik wens iedereen nog een heel fijne dinsdag! Lieve groeten!

 

 

10:00 Gepost door suikerbossie in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

hallo! Het decor is veranderd!
En als je toch méér in je klietekotje zit ,kan ik dan het een en ander bestellen ?

Gepost door: magda | 19-02-08

Dat zal wel een hoop rust geven!
Dikke kus en fijne woendsag, liefs

Gepost door: Suus | 20-02-08

Wauw, tof zo'n wandeling aan zee.

Gepost door: els | 20-02-08

ik kom je een heel fijn weekend toewensen
en ik hoop dat je van die wandeling hebt genoten
liefs

Gepost door: callemie | 22-02-08

De commentaren zijn gesloten.